logo

Beste meneer de Leeuw,

Op woensdag 11 december vond de trekking van de Grote Clubactie 2019 plaats onder toeziend oog van notaris mr. M.E.F. Ploum. De trekkingsuitslag is bekend! Jouw vereniging heeft loten verkocht van de Grote Clubactie en vanaf vandaag kunnen kopers hun lotnummer(s) checken.

Check je lot

Via de lotchecker of deze pdf kunnen kopers hun lotnummer(s) checken. Klik op onderstaande button om naar de lotchecker te gaan.

Check je lot

Tip!

Plaats deze link naar de lotchecker of deze pdf op de website of social media kanalen van jullie vereniging. Zo kunnen jullie kopers zien of ze een van de 32.000 prijzen hebben gewonnen. Het is helemaal leuk als je ze vraagt dit met je te delen!

 

Kijk jij ook vanavond?

De Grote Clubactie is vanavond opnieuw te zien op SBS6! Piet Paulusma gaat vanavond in zijn weerbericht langs bij VV Bavel in Bavel om de totaalopbrengst van de Grote Clubactie landelijk zichtbaar te maken. Kijk jij ook? Zorg dat je klaar zit vanavond!

Mocht je nog vragen hebben over de trekkingsuitslag, dan kun je ons bereiken via 013 - 455 28 25 of info@clubactie.nl. 439806


Met vriendelijke groet,

Team Grote Clubactie


De Nationale Grote Clubactie  | Postbus 440, 5000 AK Tilburg | info@clubactie.nl | clubactie.nl

Je ontvangt deze e-mail van De Nationale Grote Clubactie. Klik hier om je af te melden.